Foto: Cobuilder
Publisert: 17.03.2023 

Åpner Europakontor i Brussel

Cobuilder satser videre i Europa og henter inn Enzo Blonk for å styrke sin posisjon i det europeiske markedet.

Cobuilder etablerte for 5 år siden datterselskaper i Frankrike og i England. Nå satser det norske programvareselskapet videre med et eget Europakontor i Brussel og ansettelse av Enzo Blonk. Han har inngående kunnskap innen datastandardisering og produktidentifikasjon fra ulike stillinger i den globale organisasjonen GS1, som utvikler og vedlikeholder standarder for effektiv vare- og informasjonsflyt, blant annet GTIN.

Enzo Blonk. Foto: Cobuilder

– Vi er svært fornøyde med å få Enzo med på laget. Hans ekspertise innen dataflyt og standardisering av data gjør at vi kan følge tettere med på og bidra aktivt i arbeidet med regulering av krav til produkt- og miljødata på europeisk nivå. Det skjer veldig mye i EU de neste årene som byggebransjen både i Norge og resten av Europa må være forberedt på å implementere, blant annet når det gjelder revisjon av byggevareforordningen og innføringen av digitale produktpass, sier Lars Chr. Fredenlund, administrerende direktør i Cobuilder.

Blonk vil ha arbeidssted i Brussel, men ha hele det europeiske markedet som fokusområde. Han er veldig glad for å bli en del av teamet til det norske programvareselskapet, som gjennom sine digitale løsninger ønsker å bidra til å fjerne unødvendige informasjonssiloer og forenkle samhandlingen mellom aktørene i bygge- og anleggsnæringen.

– Standardisering av data og sømløs informasjonsflyt er selve nøkkelen til økt effektivitet og bærekraft i bygge- og anleggsnæringen. Cobuilder er godt posisjonert for å spille en viktig rolle i å endre hvordan bransjen fungerer, skape bedre løsninger for hele verdikjeden, og bidra til å redusere industriens karbonavtrykk. Jeg gleder meg til å kunne bidra i dette arbeidet, sier Enzo Blonk.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring