Brynsengfaret 6 ligger sentral på Bryn, med nærhet til et godt utbygd kollektivtilbud. Foto: Entra
Publisert: 22.09.2023 

ABK-Qviller inngår leieavtale med Entra

ABK-Qviller har signert en leieavtale med Entra om leie av kontorlokaler i Brynsengfaret 6. I løpet av sommeren 2024 flytter selskapets hovedkontor inn i nyoppussede lokaler sentralt på Bryn.

Avtalen som nå er inngått, omfatter leie av totalt 3300 kvadratmeter og har en varighet på åtte år.

ABK-Qviller er en ledende distributør og kompetansebedrift for energieffektiv oppvarming og klimakjøling av bygninger med fokus på varmepumpeteknologi.

– Lokalene i Brynsengfaret 6 driftes etter BREEAM In-Use Excellent og passer godt til vår miljøprofil. Her får vi moderne lokaler med en attraktiv beliggenhet, med nærhet til et velutviklet kollektivtilbud og enkelt adkomst fra Ring 3, sier Daniel M. Kristensen i ABK-Qviller.

Brynsengfaret 6 ligger sentralt til på Bryn, cirka 50 meter fra Brynseng T-banestasjon. Fra eiendommen er det få minutters gange til gode buss- og togforbindelser.

Foruten nærheten til gode kollektivmuligheter rammes eiendommen inn av Svartdalsparken og Alnaelva og bidrar til å skape en unik følelse. I tilknytning til hovedbygget ligger den gamle fabrikkbygningen Spinneriet, som en spennende markør i Bryns historie.

–  Brynsengfaret 6 har Bryns beste beliggenhet og vi gleder oss til å ønske nok en leietaker velkommen til eiendommen og til oss i Entra, sier Kjetil Hoff, direktør for Eiendomsforvaltning i Entra.

Eiendommen som nå skal oppgraderes, får fellesfasiliteter som personalrestaurant med en fantastisk utsikt, resepsjon og et stort møteromssenter, i tillegg til treningsrom.

– Brynsengfaret 6 tilrettelegges for fleksible og effektive arbeidsplasser som er tilpasset kunnskapsbedrifters behov. Et godt servicetilbud bidrar til å gi de ansatte og besøkende en sømløs hverdag. Samtidig vil vi ha fokus på bærekraft ved oppgraderingen, noe som passer godt med ABK-Qviller sin miljøstrategi, forteller Hoff.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring