Bak fra venstre: Terje Kjærvik (ANE), Roy Nordal(ANE), Ole-Martin Haug (ANE), Bjørn Aamold (ANE), Øyvind Berg (Stabilo), Fredrik Syvertsen (Stabilo), Erling Strøm (Stabilo). Foran fra venstre: Bård Haga (Stabilo), Glenn Tomas Bjørnsrud (Stabilo), Thomas Haare (Stabilo). Foto: Aas og Nordal Entreprenørforretning AS
Publisert: 16.02.2023 

Aas & Nordal Entreprenørforretning AS får nye medeiere

Selskapet Aas og Nordal Entreprenørforretning AS (ANE) fra Nannestad, melder om at de i forbindelse med strategisk utvikling av selskapet har inngått en avtale med selskapet Stabilo AS som medeier i selskapet. Stabilo AS har inngått en avtale om kjøp av 65% av ANE. Alle selskapets tidligere aksjonærer vil fortsette som medeiere og ansatte i selskapet. Driften av ANE vil videreføres, og utvikles under samme selskap og med samme navn.

ANE ble etablert i 1957 og tar tradisjonelle entreprenøroppdrag som vedlikehold og nybygg innen offentlig og privat sektor, samt innen landbruket. ANE leverer også boliger, da hovedsakelig flerbolighus i form av mindre og større blokker. ANE har spesialkompetanse innenfor plassbygget betongkonstruksjoner og har en høy andel av egne fagarbeidere ansatt i selskapet.

Stabilo AS er et investeringsselskap med en eiergruppering fra BA næringen i Stor-Oslo, og er involvert i en rekke entreprenørselskaper. Stabilo AS består av en eiergruppering med lang erfaring fra entreprenørbransjen, og med komplementerende-/utfyllende kompetanse.

– Stabilo AS investerer i veldrevne entreprenørselskaper med et sammenfallende verdigrunnlag, og som har et utviklings- og vekstpotensial. Soliditet, omdømme og kultur er kriterier som er vektlagt ved investeringen, forteller Styrets leder Erling Strøm i Stabilo AS.

Selskapene som er tilknyttet sfæren til Stabilo AS forventes å omsette for ca. 1 milliard i 2023.

– Selskapet har fått på plass en eiergruppering med utfyllende erfaring og kompetanse. Vi er trygge på at dette vil styrke selskapets evne til å levere gode prosjekter i fremtiden. Vi skal fortsette å utvikle oss til å være en attraktiv arbeidsgiver her på Øvre Romerike, Ole Martin Haug, daglig leder i ANE.

I felleskap vil ANE AS og Stabilo AS utvikle selskapet til å være den fortrukne lokale totalentreprenøren i et spennende marked, i landets største vekstregion. Selskapet skal være kompetent og stort nok til å gjennomføre komplekse entrepriser, og tilføre betydelige merverdier for våre kunder gjennom måten selskapet løser prosjektene sammen med kunden.

Gjennom partnerskapet vil eierkonstellasjonen ha felles incentiver for å oppnå en positiv utvikling for selskapet.

Endelig gjennomføring av transaksjonen foregikk den 13 januar 2023.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring