Foto: Dalux
Publisert: 02.03.2020 

Dobler igjen antallet medarbeidere i Norge

Etter å ha blitt valgt som «digital tvilling» av flere store norske byggherrer, øker nok en gang Dalux sin medarbeiderstab i Norge.

Dalux er blant de ledende leverandørene i det norske markedet på BIM-baserte digitale verktøy til bygg- og eiendomsbransjen. Bedriften er blant annet kjent for «håndverker-appen», Dalux Field, og det BIM-baserte prosjekthotellet, Dalux BOX.

Blant de mange som den siste tiden har valgt å benytte seg av Dalux’ BIM-baserte FDV-løsninger finner man store aktører som NMBU og Statsbygg.

– Vi opplever at det er et økt fokus på hvordan man som byggherre kan dra nytte av BIM-modeller og digitaliserte arbeidsprosesser. Dette vil også være et av våre viktige fokusområder som organisasjon i tiden fremover, forteller Norges-ansvarlig i Dalux, Malthe Slemming.

I første omgang utvider Dalux staben fra tre til seks medarbeidere, men Slemming forteller at de har planer om ytterligere ansettelser i 2020.

– Vi har hatt en betydelig økning i antallet norske prosjekter som bruker våre løsninger, og vil være sikre på å kunne følge opp brukerne våre på en god måte. Derfor trenger vi flere flinke folk som kan bistå kundene våre på veien mot en mer digitalisert arbeidshverdag, hvor BIM-teknologi står i sentrum.

Dalux har hovedkontor i København, og siden 2017 har organisasjonen samlet sett økt fra 15 til 125 medarbeidere.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring