Foto: Harmonie Norge
Publisert: 05.09.2019 

Satser stort på Bygg Reis deg 2019

– Harmonie er også denne gang på plass med stand på Bygg Reis deg, og i år boltrer vi oss på hele 240 kvm forteller markedskoordinator i Harmonie Norge, Ellen Harbo.

– I år kommer vi til å vise frem nyheter, men har stort fokus på to ting: Kvalitet og trender.
Vi har bygd oss opp et stort sortiment av ytterdører, vinduer og port og ønsker på årets messe å inspirere og utfordre kundene våre i trender og kunnskap. Det er viktig for oss å kunne veilede kundene våre i å ta riktige valg når det kommer til valg av dør, vindu og port. Det er veldig mye å måtte tenke gjennom før disse valgene skal tas og det er valg som skal vare i mange år. Derfor er det viktig å snakke kundens språk for å veilede på best mulig måte fortsetter Ellen.

Kompromissløs kvalitet

– Vi har vokst frem til å bli en seriøs aktør i bransjen med et godt rykte om god kvalitet. Dette betyr enormt mye for oss, for vi inngår ingen kompromiss når det kommer til kvalitet. Vi skal fortsette å etterstrebe denne kvaliteten og vil på messen fortelle og vise frem dette både i form av produkter og ved å bruke det visuelle og digitale på en bevisst måte. Grunnverdiene til Bygg Reis deg er skikkelig, smart og modig. Dette liker vi og det ønsker vi å smelte sammen med, smiler Ellen.

Hvilke fokus vil dere sette dere?

– Harmonie er en logistikkbedrift og jobber hardt for å ha faste ruteplaner for å kunne gjennomføre en forutsigbar, effektiv og miljøvennlig transport. Vi har satt inn store tiltak på våre vinduer, noe vi også ønsker å vise frem på messen. Vi vil vise frem resultater av tester gjennomført av eksterne aktører. Dette er enormt viktig for oss, vi har alle et stort ansvar her, mener Harbo.

– Vi ser stort frem til årets messe for å vise frem produkter, nyheter og til å se hva våre konkurrenter vil vise frem under årets messe.

Om forhandlere eller privatkunder ønsker å avtale tid med oss, gjør vi gjerne det. Send en mail til oss eller ta kontakt på telefon, og sammen finner vi tid til en god prat og omvisning, avslutter Harbo.

 

 

 

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring