Universal Music, verdens største musikkselskap, flytter inn i Akersgata 34–36 i Oslo. Foto: Entra
Publisert: 08.04.2024 

Verdens største musikkselskap signerer med Entra

Universal Music, verdens største musikkselskap, flytter inn i Akersgata 34–36 i Oslo. Leiekontrakten har en varighet på sju år og omfatter leie av nesten 2200 kvadratmeter i landets fremste avisgate.

Universal Music vil disponere de tre øverste etasjene i kontorbygget rett ovenfor Stortinget T-banestasjon.

— Vi representerer og jobber tett med en rekke av de viktigste og største artistene i Norge og i verden. Det var derfor viktig for oss å finne lokaler med «wow-faktor» tett på Oslos pulserende kultur- og utelivsområder og som er attraktive og lett tilgjengelige for artister, ansatte, entreprenører, kreatører og andre samarbeidspartnere lokalt og internasjonalt. Lokalene i Akersgata tikker av på alle de viktige boksene. Vi gleder oss til å flytte inn, sier Bjørn Rogstad, Managing Director hos Universal Music.

Universal Music vil være på plass i sine nye lokaler i løpet av fjerde kvartal 2024, men vil disponere midlertidige kontorlokaler i eiendommen allerede fra midten av august i påvente av at de nye lokalene tilpasses musikkselskapet.

– Vi ser frem til å ønske Universal Music velkommen til Akersgata og håper og tror de vil finne seg godt til rette hos oss. Her vil de få lyse moderne kontorlokaler og tilgang til en takterrasse som inviterer til gode møteplasser med utsyn over hovedstaden, sier Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring