Foto: Sorrisniva AS
Publisert: 27.04.2023 

Superwood og Maxbo inngår strategisk samarbeid

Danske Superwood A/S ble etablert i 2000, og i 2015 ble Superwood AS etablert i Norge. Siden har bedriften jobbet målrettet med å få større fotfeste i det norske markedet for sine unike fasadeløsninger. Avtalen om et strategisk samarbeid med Maxbo er derfor en stor milepæl for Superwood, som er det eneste selskapet i verden som produserer gjennomimpregnert gran.

– Vi er stolte over at Maxbo nå velger å lagerføre våre kledningsprodukter, og vi skal gjøre vårt ytterste for at dette blir et godt, langsiktig og lønnsomt samarbeid, sier Administrerende direktør Ole Dalsgård Nielsen.

Unik dokumentasjon

– Norge er et marked med tradisjon for bruk av tre som byggemateriale. Vårt «DNA» er bærekraft og miljø, noe som passer godt sammen med det økte fokuset på en bærekraftig byggebransje, forsetter han. I tillegg til at alle produktene er dokumenterte og sertifiserte samt kommer med produktspesifikke EPDer, følger det med opplysninger om det faktiske CO2-opptaktet til hver eneste fasadeløsning. Alle standardprofiler og farger lever også opp til brannklassifisering D-s2, d0 og B-s2, d0.

Premium segment

I tillegg til Norge, har Superwood distribusjon både i Danmark, Tyskland og Sverige, og Superwood har de siste årene merket en økt etterspørsel etter deres premium kledning i samtlige markeder. I tillegg til produktenes tekniske egenskaper legges det mye ressurser i å utvikle unike profiler og farger i samarbeid med anerkjente designere og arkitekter.

– Dette tror vi er en del av nøkkelen til økt etterspørsel av våre produkter, avslutter Ole Dalsgård Nielsen.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring