Norconsult tilbyr rådgivertjenester innen akustikk over hele landet og har behov for flere rådgivere som kan jobbe med bygningsakustikk.

Norconsult i Møre og Romsdal teller ca. 130 personer innen forskjellige fagdisipliner og satsing på tverrfaglighet er et sentralt tema. Til det trenger vi en akustiker for å komplettere vårt allerede tverrfaglige miljø ytterligere. Derfor søker vi nå deg som ønsker å bli en del av dette knallsterke miljøet.

Som medarbeider i Norconsult vil du delta i vårt faglige nettverk innen akustikk-rådgivning, der vi utveksler faglig kunnskap, arbeidsmetoder og verktøy på tvers av kontorer innad i organisasjonen. Som kompetansedelingstiltak arrangeres det blant annet fagseminarer og videokonferanser om utvalgte temaer. Vi har svært varierte oppgaver og gode karrieremuligheter både innen fag, oppdrag og ledelse.

Du har med fordel minst 5 års erfaring innenfor bygningsakustikk. Du vil bli en del av akustikkmiljøet i Norconsult som er en betydelig aktør innen akustikkrådgivning i Norge og Norden. Fagmiljøet består nå av cirka 60 rådgivere, fordelt på kontorene i Sandvika, Tønsberg, Levanger, Stjørdal, Trondheim, Voss, Hamar, Göteborg og Stockholm.

Stillingen vil kunne by på varierende arbeid. Aktuelle oppgaver er prosjektering, lydtekniske beregninger/teoretiske analyser, samt lydmålinger i felt, i hovedsak knyttet til rom- og bygningsakustikk.

Norconsult har med sine over 3000 medarbeidere i Norge kontorer over hele landet og er åpen for at folk kan jobbe der de ønsker å bo.

For oss er det viktig at du:

Hos oss får du:

Innsendelse av søknad:

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som vil bli behandlet.

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 600 medarbeidere som er stasjonert på 118 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.