Vår oppdragsmengde er økende og vi har behov for å styrke vår Tekniske avdeling primært i Ålesund, med en dyktig sivilingeniør/ingeniør VVS med 3-10 års erfaring fra entreprenør eller rådgivermiljø. Kontorsted kan være Ålesund, Ulsteinvik eller Ørsta.

Hos Norconsult vil du delta i tverrfaglige byggeprosjekt og får mulighet å utvikle din kompetanse i Norges største rådgivermiljø.

Tekniske Systemer Sunnmøre består av 10 stk. VVS-, energi- og elektro rådgivere. Norconsult Sunnmøre er tverrfaglig med ca. 60 medarbeidere og dekker de fleste fagområder innen rådgivning, prosjektering, BIM, byggeledelse og prosjektstyring av bygg og anleggsprosjekt. Vi har et godt faglig- og sosialt miljø med gode kontorfasiliteter.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

Vil du vite mer om hvilke muligheter du med noen års erfaring har i Norconsult? Les her: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---professional/

Vi ønsker at du har erfaring fra rådgiver, entreprenør eller annen relevant VVS-teknisk erfaring og gir deg mulighet til å utvikle din kompetanse i Norconsult. Vi utfører tverrfaglig prosjektering i 3D BIM Revit i forbindelse med VVS-tekniske anlegg som sanitær-, varme-, sprinkler-, luftbehandling og luftkjøleanlegg.

Arbeidsoppgaver kan være:

For oss er det viktig at du:

Hos oss får du:

Innsending av søknad: : Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 600 medarbeidere som er stasjonert på 118 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.