Bjørn Glenn Hansen og Glass og Fasadeforeningen ønsker velkommen til paviljongen «Verdens Beste Byggematerialer» på Bygg Reis Deg i oktober. Foto: Glass og Fasadeforeningen
Publisert: 20.06.2023 

Skal vise frem «Verdens Beste Byggematerialer»

Glass og Fasadeforeningens medlemsbedrifters kjernematerialer har enorm betydning i utformingen av klima og miljøvennlige bygg. På Bygg Reis Deg 2023 samler foreningen 14 utstillere som leverer produkter av «VERDENS BESTE BYGGEMATERIALER».

På Bygg Reis Deg i 2021 lanserte Glass og Fasadeforeningen paviljongen «VERDENS BESTE BYGGEMATERIALER». I oktober skal suksessen følges opp.

– Materialene glass, aluminium og stål leverer på bærekraft og bidrar til redusert energibruk. Og de er 100 % gjenvinnbare! Vi har samlet de beste leverandører av innovative byggematerialer på vår paviljong «Verdens Beste Byggematerialer» i Hall B. På paviljongen vises store mulighetsbilder byggebransjen ikke vil gå glipp av, sier Bjørn Glenn Hansen, direktør i Glass og Fasadeforeningen.

Foredrag og guidet omvisning

I samarbeid med Bygg Reis Deg har Glass og Fasadeforeningen inkludert en foredragsscene på paviljongen «VERDENS BESTE BYGGEMATERIALER». Scenen blir en del av «Det Norske Byggemøtet», som er nasjonal møteplass for alle aktører innen arkitektur, design, bygg og anlegg, håndverkere, varehandel, og rådgivere.

– Foreningen og utstillernes bidrag vil handle mye om våre stadig mer klimanøytrale materialer, materialgjenvinning og ombruk og selvfølgelig energieffektivisering og fornybar energi. I tillegg utveksler foreningen kunnskap og inspirasjon med en rekke attraktive samarbeidspartnere. Blant annet er vi med som deltaker i forskningsprosjektet SuSolTech ved Institutt for energiteknikk. Prosjektet ledes av forskningssjef for solenergi Erik Stensrud Marstein. Han er invitert til å snakke om veien videre for utvikling, produksjon og bruk av solceller i Norge, sier Hansen.

Utstillere på Verdens Beste Byggematerialer
Hydro Building System Sapa
Hydro Building System Wicona
Pilkington Norway
Purso Norge
Q-Railing Norge
Hunter Douglas/Vental
Schüco International KG
Lumon Norge AS
Onlevel Nordic
Veranda AS
Elverhøy Aluminium og Glass AS
CG Glass & Fasade AS
IDT Solutions AS

Ledig plass

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring