Foto: Shutterstock
Publisert: 09.03.2023 

Mycoteam og SINTEF inviterer til fuktseminar

Hva skjer hvis man slår av strømmen i en moderne hytte? Dette blir ett av mange spennende temaer på Nasjonalt fuktseminar i Oslo 19. april.

– I år får vi høre om at tre av åtte boliger har byggfeil relatert til vann og fukt. Vi nøyer oss ikke med å presentere tallene, men byr på kunnskap om hvorfor problemer med fukt i hus og hjem oppstår og hvordan de kan løses, sier seniorforsker Sverre Holøs i SINTEF.

Foredragsholderne vil fortelle hvordan det står til bak flisene på badet, i ventilasjonskanalene og mot grunnen. Vi får også høre om hvordan vi skal unngå å strømspare oss til fuktskader.

Deltakerne vil få påfyll om risikofaktorer og gode løsninger for solceller og glasstak, fuktproblematikk i murvegger, og fukt og råte i nye tømmerbygninger.

I pausene blir det god anledning til å diskutere med foredragsholdere og andre deltakere, og det blir mulig å se nærmere på utstyr for fuktmåling, fuktlogging, prøvetaking med mer.

– Seminaret er en super arena for å oppdatere seg faglig og treffe andre folk i «fuktfamilien», sier seniorrådgiver Mari Sand Austigard i Mycoteam.

Fakta:

Det er også mulig å delta digitalt.

Tid: Onsdag 19. april 2023
Sted: Meet Ullevaal, Oslo

Se hele programmet og meld deg på her

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring