Vil du være med på å bygge det nye regjeringskvartalet i Oslo og bidra til at alle som jobber der skal komme trygt hjem hver eneste dag? Team UCO har ansvaret for Norges største rigg- og driftskontrakt på det nye regjeringskvartalet og vi leverer provisoriske løsninger for alt som skjer innenfor byggegjerdet i forhold til vann, strøm, varme, kontorfasiliteter, spis-/skiftefasiliteter, vakthold, logistikk, samt en mengde andre fagområder.
Vår HMS-rådgiver vil jobbe mot byggherre samt tverrfaglig mot alle andre delprosjekter i hovedprosjektet. Vi kan love deg en spennende og lærerik hverdag sammen med oss i Team UCO. Godt arbeidsmiljø og en sikker hverdag er vårt hovedfokus og vi legger ned mye ressurser i å nå dette målet. Vi stiller opp for hverandre når det trengs og følger våre verdier om å bli bedre sammen - her blir du en viktig bidragsyter.

Vi søker nå deg som har erfaring fra byggebransjen og som ønsker en utfordrende stilling i et av Norges ledende utleieselskap. Er du nyutdannet innenfor faget HMS kan dette også være interessant for oss.

Det er viktig at du enten har sikkerhetsklarering eller kan sikkerhetsklareres.

Vi tilbyr:

Arbeidsoppgavene vil blant annet bestå i å bistå prosjektleder og produksjonsledere med:

Etablering av system for føring av oversiktslister

Ønskede kvalifikasjoner:

Egenskaper:

Dersom dette høres interessant ut, ser vi frem til å motta din CV og søknad snarest.

Søknadsfrist: Snarest

Kontaktpersoner:

Logistikksjef, Terje Paulsen tlf 982 10 336
HR-konsulent, Madeleine Sorkness, tlf. 458 03 758

Vil du være med som en pådriver innen bærekraftige løsninger og lede komplekse tverrfaglige byggeprosjekter? Er du opptatt av å være en god rådgiver for våre byggherrer? Bli med å utvikle vår nye seksjon for byggherrerådgivning i COWI!

COWI samarbeider tett med byggherrer og eiere som en strategisk partner gjennom alle faser i deres prosjekt- og virksomhetsstyring og er en dyktig «trusted advisor». Med noen av landets mest prestisjefylte byggeprosjekter har COWI en markedsledende posisjon innen planlegging og prosjektering av store byutviklingsprosjekter, viktige formålsbygg og flyplasser.

Vi bistår offentlige og private byggherrer i prosjekter av variert størrelse med solid, faglig rådgivning innen prosjektledelse, og søker nå en dyktig, engasjert og erfaren prosjektleder. Du vil få store påvirkningsmuligheter i utviklingen av tjenestene i seksjonen, og vil få en sentral rolle med å sikre at våre prosjekter gjennomføres innenfor avtalt budsjett, tidsramme og kvalitetskrav.

Arbeidsoppgaver

Din kompetanse. Vårt team. Sammen former vi fremtiden.
Vi ser etter deg - en erfaren prosjektleder med et godt etablert nettverk i bransjen som kan bidra til vår videre vekst og posisjon. Du er en positiv og dedikert lagspiller som inspirerer og leder team/prosjekter på en trygg og inkluderende måte. Du evner å organisere og følge opp med nødvendig kompetanse og prosesser for å levere god rådgivning. Riktig kandidat har et kommersielt mindset og gode relasjonsbyggende egenskaper, både internt i COWI og eksternt mot kunder.

I tillegg har du:

COWI har kunder og prosjekter som kan kreve sikkerhetsklarering på ulike nivåer. Det kan derfor være krav om sikkerhetsklarering i noen prosjekter / stillinger.

Mer enn en arbeidsplass
I COWI jobber vi sammen med kundene våre for å skape en bærekraftig verden som er god å leve i. Det gjør vi ved å bruke både kunnskap og nysgjerrighet, og noen ganger også mot, for å skape løsningene verden trenger i dag for å få en bedre morgendag. Derfor sier vi nei til prosjekter knyttet til fossil energi og har et mål om at 100% av omsetningen vår skal komme fra prosjekter som er med å flytte verden i en bærekraftig retning.

Vi setter pris på mangfold og utviklingsmuligheter og ønsker et miljø der alle føler tilhørighet og har det gøy sammen. Det får frem det beste i deg, både på jobb og hjemme.

Hva kan vi tilby deg?

Har du flere spørsmål?
Hvis du har flere spørsmål om rollen eller hvordan det er å jobbe i COWI, ta gjerne kontakt med Merethe Danielsen på tlf. +47 48 08 00 75, e-post: [email protected].
#LI-Hybrid #LI-BEMH

Skanska er en av landets største betongentreprenører, vi har høy egenproduksjon og svært kompetente medarbeidere. Vi produserer med høy kvalitet, og er samtidig et forbilde i arbeidet med å redusere klimagassavtrykket fra vår virksomhet. Vi bidrar til utvikling av betongfaget gjennom FoU-prosjekter og aktivt bransjearbeid, og har også som mål å bidra til å øke graden av sirkularitet, ombruk og bærekraftig bruk av naturressurser.

Vi søker nå deg som kan bidra i bransjens aller sterkeste betongteknologimiljø!

Skanska Teknikk er Skanskas interne prosjekterings- og rådgiverenhet, med i alt litt over 60 ansatte. Enheten dekker fagområdene energi, miljø og klima, bygningsfysikk, konstruksjonsteknikk, geoteknikk, betongteknologi, tekniske fag, BIM og VDC. Avdeling Konstruksjon, Geoteknikk og Betongteknologi består av 18 ansatte som bidrar med prosjekterings- og rådgivertjenester i Skanskas prosjekter i bygg- og anleggsregioner, og faglig støtte til andre forretningsområder og fagenheter i Skanska

Rådgivertjenestene innenfor fagområdet betongteknologi omfatter

Betongteknologi-teamet driver en betydelig intern kurs- og undervisningsvirksomhet, blant annet med kompetansegivende kurs (U3). Teamet er også engasjert i bransjearbeid gjennom Norsk Betongforening og Betong Norge, og deltar aktivt i standardiseringsarbeid. Vi er også aktive deltagere i nasjonale FoU-prosjekter.
Vi søker etter en nyutdannet eller erfaren betongteknolog med utdanning på bachelor- eller mastergradsnivå. Vi kan tilby

Du må være selvstendig og nysgjerrig, opptre utadvendt og proaktivt mot prosjektene, og vise vilje til å bygge ditt eget kontaktnettverk i hele organisasjonen. Selv om vi forventer høy grad av selvstendighet, er teamet alltid tilgjengelig for hjelp og støtte. Primært arbeidssted er Skanskas hovedkontor i Oslo, men du må regne med noe reisevirksomhet.

Etterspørselen etter en totalleveranse innen rigg og drift på bygge- og anleggsplassene øker stadig og UCO har høstet god erfaring fra slike prosjekter.
Vi gjennomfører blant annet nå en totalentreprise på rigg og drift gjennom våre leveranser ved utbyggingen av det nye Regjeringskvartalet.
Vi ønsker å styrke oss ytterligere på dette forretningsområdet over hele landet og vi søker nå lederen for denne satsningen. Stillingen rapporterer til COO.


ANSVAR OG HOVEDOPPGAVER


ERFARING OG EGENSKAPER

Sivilingeniør bygg eller annet relevant fagområde for stillingen.
God innsikt i prosjektledelse-, produksjon, prosjektutvikling, drift og entreprise er ønskelig og viktig. Du har erfaring fra entreprenørselskap, byggherre, eiendomsutvikler eller offentlig sektor. Fordelaktig om du har erfaring fra flere sider av bordet.

Vi kan tilby deg en utfordrende og sentral rolle med stor kontaktflate i selskapet med stort ansvarsområde og gode personlige utviklingsmuligheter. Du får en variert arbeidshverdag i et innovativt og ambisiøst miljø.

For ytterligere informasjon om stillingen, kontakt Andreas Aaberg, Partner i Headvisor, tlf: 957 52 815, [email protected]

Alle henvendelser til Headvisor blir behandlet konfidensielt, også om ønskelig overfor oppdragsgiver i innledende fase.

Av hensyn til GDPR må alle som søker stillingen søke digitalt gjennom rekrutteringsportalen. Du må laste opp relevante vitnemål og attester. Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Det er viktig at du viser hvordan din kompetanse fyller kriteriene som er beskrevet i annonsen. Søknader som ikke sendes via rekrutteringsportalen vil ikke bli vurdert.

UCO er en veletablert og anerkjent aktør innen maskinutleie og ikke minst innenfor byggvarme. Vi søker nå etter flere dyktige og erfarne byggvarmemontører som vil være med oss å levere høykvalitetsløsninger til våre kunder. Hos oss er sikkerhet og kvalitet vårt høyeste fokus, og vi søker dedikerte fagfolk som deler vår lidenskap for å levere førsteklasses resultater

Du vil jobbe med produkter av høy kvalitet og sammen med et fantastisk team som har en visjon om å bli bedre sammen og levere kundens beste løsning.

Arbeidsområdet vil primært være i Stor-Oslo og gamle Akershus, men innimellom må du kanskje hjelpe til med montasje og oppfølging på våre andre avdelinger rundt omkring i Norge. Fravær av kompetanse på fagområdet kan erstattes av de øvrige egenskapene vi er ute etter.

Er du den vi leter etter og som vil være med å bringe oss videre?


Vi tilbyr


 

Arbeidsoppgaver:


 

Vi ser etter deg som har:


 

Ønskede egenskaper:

 

Bli med på vårt team og bidra til å levere byggvarmeløsninger av høyeste standard til våre kunder.

UCO er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke

Vi håper at vi med dette har vekket din interesse og ser frem til å motta din søknad og cv snarest.

Kontaktpersoner:

Avdelingsleder, Rune Eriksen tlf. 934 44 636

HR-sjef, Jolita Asak, tlf. 915 47 239