SAPA

Email
Kopier link
Del med

SAPA er et ledende varemerke innen byggsystem i aluminium. Dette er takket være teknisk innovasjon og design sammen med et stort mangfold av løsninger for fasader, vinduer, dører, skyve- og foldedører samt solskjerming.
SAPA er et av Hydro-konsernets varemerker. Konsernet er et globalt helintegrert aluminiumselskap med produksjon, salg og markedsføring i hele verdikjeden, fra bauksitt, aluminiumoksid- og energiproduksjon til aluminiumproduksjon, valsede produkter, ekstrudering og gjenvinning. Med hovedkontor i Norge har selskapet omtrent 35 000 ansatte i mer enn 40 land over hele verden. Med mer enn 100 års erfaring innen fornybar energi, teknologiutvikling og mange samarbeid med andre selskaper gjennom årene.

BÆREKRAFT
Takket være innovative løsninger for bærekraftige bygg samt en klar miljøstrategi, kan vi sammen bygge en grønnere og bedre fremtid.
Byggebransjen står i dag for 40% av miljøutslippene. For hele tiden å bli bedre og enda mer bærekraftig har SAPA designet produkter for å redusere karbonavtrykket fra bygninger.
Som en del av Hydro-konsernet bygger også SAPAs verdier på å bevare naturressursene, redusere CO2-utslipp og avfall, garantere for ansattes sikkerhet, og garantere høy kvalitet, både når det gjelder produktene og oss menneskers levestandard.

 

Sapa tilbyr aluminiumløsninger til en mer levende arkitektur. "Der andre så aluminium så vi framtiden."


 

Våre tjenester

AluminiumsprofilerFasadebekledningGlass og aluminiumSolskjerming