Du vil inngå i vår elektroavdeling på Kjeller, som består av 12 dyktige ansatte. Her vil du bli en del av et engasjert og erfarent team, som hver dag gjør sitt ytterste for å finne kundens beste løsning. Vi søker deg som har erfaring fra et fagmiljø, men som kanskje ønsker en mer variert hverdag. Våre kunder befinner seg innen bygg og anlegg, industri, samt kommunal- og offentlig sektor. Ved behov kan du bli utplassert på vårt prosjekt på regjeringskvartalet og det er derfor viktig at du enten har sikkerhetsklarering eller kan sikkerhetsklareres.

Vi tilbyr:

Arbeidsoppgaver

Som elektriker i UCO har du en variert arbeidshverdag, og dagene formes av kundens behov. Du må være fleksibel og ha inneha evnen til å omstille deg alt ettersom hvilke kundebehov vi skal dekke. Du vil i hovedsak jobbe sammen med avdelingens erfarne elektrikere med montasje av provisoriske anlegg ute hos kunde, men også bistå modulavdelingen med installasjon og kontroll av moduler/brakker. Andre arbeidsoppgaver, vil omhandle vedlikehold og mindre nyinstallasjoner ved vår egen bygningsmasse.

Vi ser etter deg som har følgende kompetanse:

Det er viktig for oss at du har følgende egenskaper:

Vi jobber aktivt for økt sikkerhet både for egne ansatte og våre kunder, og vi har mål om null skader på arbeidsplassen. Det er viktig at våre ansatte har fokus på egen og andres sikkerhet.

Søknadsfrist: Snarest, intervjuer av kandidater vil bli foretatt fortløpende

Kontaktpersoner:

Erik Due, avdelingsleder, tlf. 414 25 953

Ahmet Oraz, elektrosjef/ faglig ansvarlig, tlf. 957 54 815

 

Vår spesialavdeling for elektronikk består av 8 ansatte med spesialkompetanse innen tele, data og radiokommunikasjon. Våre kunder finnes i bygg og anlegg, industri, samt kommunal- og offentlig sektor i hele Norge.
Som avdelingsleder har du ansvaret for å organisere, planlegge og ivareta den daglige driften av avdelingen i samarbeid med driftsleder. Kandidaten vi ser etter har ledererfaring, god fagkompetanse, samt praktisk erfaring. Vi ser også at du har evnen til å skape gode kunderelasjoner og være en samlende, inkluderende og tilstedeværende leder.
Hos oss vil du møte et profesjonelt fagmiljø hvor HMS er høyt prioritert.

Vi tilbyr:

Ansvar:

Ønskede kvalifikasjoner:

Personlige egenskaper vi ser etter:

Stillingen rapporterer til regionssjef.

Søknadsfrist: Snarest

Vi håper at vi nå har vekket din interesse og gleder oss til å motta din CV og søknad. Nøl ikke med å ta kontakt dersom du har spørsmål.

Kontaktpersoner:

Ole Frivik, avdelingsleder elektronikk, tlf. 954 85 194, [email protected]
Madeleine Sorkness, HR-konsulent, tlf. 458 03 758, [email protected]

Multiconsult Møre og Romsdal, seksjon geoteknikk og ingeniørgeologi har stor aktivitet og mange spennende oppdrag. Nå ønsker vi å styrke laget med flere medarbeidere og trenger særlig geoteknikere til våre kontorer i Molde og Ålesund. Vi ser i den forbindelse etter en rådgiver med erfaring innen geoteknisk rådgivning, prosjektering eller anleggsoppfølging.

Som medarbeider hos oss vil du bli en del av et av Norges ledende miljøer innen rådgiving og prosjektering, og få bidra til å utvikle bærekraftige løsninger for fremtiden. Du vil også inngå i et veldrevet faglig kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er ledende på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som geotekniker vil du få muligheten til å ta del i store, interessante og tverrfaglige prosjekter. Med kontorsted i Ålesund eller Molde vil du jobbe sammen med 7 andre geoteknikere i Møre og Romsdal, og det vil være tett samarbeid med geoteknikkmiljøet vårt i Trondheim.

Noen svært interessante og samfunnsbyggende oppdrag vi jobber og har jobbet med i det siste er blant annet Kvasnes renseanlegg i Ålesund, nytt studentbygg i Ålesund (Sundebygget), SSiT nybygg ved Studentersamfundet i Trondheim og Empire Wind i New York.

Hos oss vil du få en viktig rolle i utviklingen av vår pågående satsing og oppbygging av våre miljøer i Møre og Romsdal. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling. Vi har utstrakt samarbeid mellom kontorene i hele Norge.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til geoteknisk rådgivning og prosjektering som saksbehandler, oppdragsleder eller disiplinleder. Som geotekniker i Multiconsult vil du få muligheten til å fordype deg innen et eller flere av fløgende områder:

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person som trives i et godt og inkluderende miljø, og som trives med å jobbe både tverrfaglig og i team? Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med seksjonsleder for Geoteknikk og ingeniørgeologi Møre og Romsdal: Silje Mordal, tlf: 48107810

 

HVA MER KAN VI TILBY DEG? 

Ytterligere informasjon

Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen. 

Vi i Skanska vil mer. Vil du?

Er du en erfaren prosjektleder eller prosjekteringsleder? Kan du tenke deg å være med på å bygge de største, mest komplekse anleggsprosjektene i Norge? Da vil vi gjerne høre fra deg!
Klikk på «Søk her», legg inn kontaktopplysningene dine og svar på noen enkle spørsmål, så hører du fra oss.


Skanska er Norges ledende anleggsentreprenør. Vi gjennomfører de største, mest komplekse infrastruktur-, industri- og vannkraftprosjektene. Vi har høye ambisjoner og trenger flere dyktige medarbeidere med på laget. Hos oss får du muligheten til å gjennomføre prosjekter som har stor betydning for samfunnet. Vi vil mer. Vil du?

For å være godt rustet til å møte morgendagens spennende prosjekter og krevende utfordringer trenger vi de flinkeste, mest engasjerte folkene. Vi søker etter erfarne prosjektledere og prosjekteringsledere som ønsker nye utfordringer. Hos oss får du en sentral rolle i ett av våre prosjektteam, hvor du kan bruke erfaringen og kompetansen din til å løse komplekse utfordringer.

I Skanska Anlegg har vi et godt arbeidsmiljø, et sterkt fagmiljø og gode kollegaer som jobber tett sammen med å løse komplekse utfordringer. Hos oss får du muligheten til å være med på å påvirke arbeidshverdagen din og du er en del av et team som har et stort engasjement for det vi bygger.

Vi søker helst etter folk med følgende kvalifikasjoner:

Skanskas anleggsprosjekter strekker seg over hele landet, fra Agder i sør til Finnmark i nord. Vi har også flere heleide datterselskap som gjennomfører prosjekter på egenhånd, men også sammen med andre deler av Skanska-familien.

Vassbakk & Stol er et spesialfirma for masseforflytting, grave og sprengningsarbeider. Hovedkontoret deres ligger i Kopervik på Karmøy, men de har virksomhet over hele Norge.

Marthinsen & Duvholt er en anleggsentreprenør som er spesialisert innen vei, vann og avløp. De realiserer både små og store prosjekter over hele Østlandet, både sammen med Skanska og på egen kjøl.

Entreprenørservice er spesialister på fundamentering, geoteknikk, boring og betongteknologi. Deres spisskompetanse og lange erfaring, gjør dem til en viktig bidragsyter i mange av Skanskas prosjekter.

Skanska har en visjon om å bygge for et bedre samfunn, og vi har satt oss et mål om å være et foregangsselskap innen bærekraft og innovasjon. Det er gjennom prosjektene våre at vi realiserer visjonen og når målene våre.

Kan du tenke deg å bli en del av anleggssatsningen vår? Da vil vi gjerne høre fra deg!
Du melder din interesse til oss ved å legge igjen kontaktopplysninger og svare på noen enkle spørsmål, så hører du fra oss.

Skanska er en av landets største betongentreprenører, vi har høy egenproduksjon og svært kompetente medarbeidere. Vi produserer med høy kvalitet, og er samtidig et forbilde i arbeidet med å redusere klimagassavtrykket fra vår virksomhet. Vi bidrar til utvikling av betongfaget gjennom FoU-prosjekter og aktivt bransjearbeid, og har også som mål å bidra til å øke graden av sirkularitet, ombruk og bærekraftig bruk av naturressurser.

Vi søker nå deg som kan bidra i bransjens aller sterkeste betongteknologimiljø!

Skanska Teknikk er Skanskas interne prosjekterings- og rådgiverenhet, med i alt litt over 60 ansatte. Enheten dekker fagområdene energi, miljø og klima, bygningsfysikk, konstruksjonsteknikk, geoteknikk, betongteknologi, tekniske fag, BIM og VDC. Avdeling Konstruksjon, Geoteknikk og Betongteknologi består av 18 ansatte som bidrar med prosjekterings- og rådgivertjenester i Skanskas prosjekter i bygg- og anleggsregioner, og faglig støtte til andre forretningsområder og fagenheter i Skanska

Rådgivertjenestene innenfor fagområdet betongteknologi omfatter

Betongteknologi-teamet driver en betydelig intern kurs- og undervisningsvirksomhet, blant annet med kompetansegivende kurs (U3). Teamet er også engasjert i bransjearbeid gjennom Norsk Betongforening og Betong Norge, og deltar aktivt i standardiseringsarbeid. Vi er også aktive deltagere i nasjonale FoU-prosjekter.
Vi søker etter en nyutdannet eller erfaren betongteknolog med utdanning på bachelor- eller mastergradsnivå. Vi kan tilby

Du må være selvstendig og nysgjerrig, opptre utadvendt og proaktivt mot prosjektene, og vise vilje til å bygge ditt eget kontaktnettverk i hele organisasjonen. Selv om vi forventer høy grad av selvstendighet, er teamet alltid tilgjengelig for hjelp og støtte. Primært arbeidssted er Skanskas hovedkontor i Oslo, men du må regne med noe reisevirksomhet.

 

Vi har masse å gjøre! Derfor ønsker vi oss enda en erfaren og dyktig ingeniørgeolog til kontoret vårt i Trondheim.

Som senior ingeniørgeolog vil du ta del i store tverrfaglige prosjekter, få faglig ansvar i oppdrag, delta i tilbudsarbeid og være med på å velge hvilke oppdrag vi skal satse på for å utvikle oss. Hva slags prosjekter akkurat du kommer til å jobbe med, vil avhenge av dine interesser og din spesialisering.

Til daglig vil du sitte sammen med sju engasjerte ingeniørgeologer. En av disse er faglig leder for Multiconsults 70 ingeniørgeologer, og vi deltar alle aktivt i Multiconsults fagnettverk.

Vi ser etter deg som har:

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

Mer om arbeidsmiljøet, fagmiljøene, hverdagen og mulighetene i Multiconsult, og ikke minst mer om deg, kan vi ta over telefonen eller over en kopp kaffe og litt hvetebakst. Om du vil vite mer før du sender en søknad, er det altså bare å ta kontakt!

Vi vurderer søknader fortløpende.

Ytterligere informasjon: 

Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her.

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen. 

Kontaktpersoner:

Audun Andersen

Seksjonsleder

92853456

 

Vi leter alltid etter flinke folk. Fant du ikke en stilling som passet dine kvalifikasjoner? Legg inn en generell søknad i vårt rekrutteringssystem. Da får våre rekrutteringsmedarbeidere tak i deg når de leter etter nye kandidater. Søknaden din blir liggende i to år, og du kan oppdatere din informasjon når du måtte ønske.

Etterspørselen etter en totalleveranse innen rigg og drift på bygge- og anleggsplassene øker stadig og UCO har høstet god erfaring fra slike prosjekter.
Vi gjennomfører blant annet nå en totalentreprise på rigg og drift gjennom våre leveranser ved utbyggingen av det nye Regjeringskvartalet.
Vi ønsker å styrke oss ytterligere på dette forretningsområdet over hele landet og vi søker nå lederen for denne satsningen. Stillingen rapporterer til COO.


ANSVAR OG HOVEDOPPGAVER


ERFARING OG EGENSKAPER

Sivilingeniør bygg eller annet relevant fagområde for stillingen.
God innsikt i prosjektledelse-, produksjon, prosjektutvikling, drift og entreprise er ønskelig og viktig. Du har erfaring fra entreprenørselskap, byggherre, eiendomsutvikler eller offentlig sektor. Fordelaktig om du har erfaring fra flere sider av bordet.

Vi kan tilby deg en utfordrende og sentral rolle med stor kontaktflate i selskapet med stort ansvarsområde og gode personlige utviklingsmuligheter. Du får en variert arbeidshverdag i et innovativt og ambisiøst miljø.

For ytterligere informasjon om stillingen, kontakt Andreas Aaberg, Partner i Headvisor, tlf: 957 52 815, [email protected]

Alle henvendelser til Headvisor blir behandlet konfidensielt, også om ønskelig overfor oppdragsgiver i innledende fase.

Av hensyn til GDPR må alle som søker stillingen søke digitalt gjennom rekrutteringsportalen. Du må laste opp relevante vitnemål og attester. Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Det er viktig at du viser hvordan din kompetanse fyller kriteriene som er beskrevet i annonsen. Søknader som ikke sendes via rekrutteringsportalen vil ikke bli vurdert.