Foto: OBOS
Publisert: 11.mai.2022 

Blir ny OBOS-sjef for boligbygging i Oslo

Bjørn-Tore Olsen er ansatt som prosjektdirektør for Oslo i OBOS Nye Hjem.

Han starter i den nye jobben 1. juni og tar da over for Jørgen Stavrum, som har valgt å gå til Solon Eiendom.

– OBOS skal øke sine leveranser av nye boliger betydelig i tiden som kommer. OBOS Nye Hjem produserer boliger for våre medlemmer i de større byene i Sør-Norge. Boligutviklingen i Oslo-området er OBOS-konsernets største enkeltmarked, med 2000 boliger under bygging. Vi er med våre mange store byggeprosjekter en vesentlig aktør i Oslos byutvikling, sier administrerende direktør for OBOS Nye Hjem, Even Jermstad.

OBOS har de siste ti årene dokumentert solid kompetanse som by- og stedsutvikler gjennom prosjekter som Sjølyststranda, Pilestredet Park, Kværnerbyen, Ensjø, Løren, Fornebu, Ulven, Vollebekk, Middelthunet, Frysja, Nydalen, Oppsal Senter, Portalen og Nesgata i Lillestrøm.

– Det er spesielt gledelig at vi har funnet en erfaren kandidat til stillingen fra egne rekker til lederjobben for bolig- og byutviklingsprosjektene i Oslo, sier Jermstad.

Bjørn-Tore Olsen kommer fra stillingen som Investeringsdirektør i OBOS Nye Hjem, og har tidligere erfaring som daglig leder i Sørenga Utvikling.

– Jeg ser frem til å samarbeide med Bjørn Tore i hans nye rolle. Vi håper å få på plass en ny investeringsdirektør så snart som mulig. Å sikre oss tomter for videre vekst er sentralt for at vi skal kunne levere på vårt formål: å oppfylle boligdrømmer. Kandidater til den ledige jobben må gjerne ta kontakt direkte med Bjørn-Tore eller meg, sier Jermstad.

– Jeg takker for tillitserklæringen og gleder meg stort til å ta fatt på denne viktige oppgaven. OBOS Nye Hjem har mange spennende prosjekter på gang. Og vi har en god organisasjon med mange flinke folk, som vi må ta godt vare på, sier Bjørn-Tore Olsen.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur