Helge Harbo, daglig leder/eier og Steven Choat, prosjektleder/eier. Foto: ABChus AS
Publisert: 07.jan.2022 

BK Bygg satser på ferdighus - inngår samarbeid med ABChus

BK Bygg i Tananger satser nå i ferdighusmarkedet i Stavanger og på Nord-Jæren. Selskapet har inngått samarbeidsavtale med ABChus, og tror potensialet i lokalmarkedet er opptil 5-6 hus årlig på sikt.

Prognosesenterets Boligbarometer viser at det er et underskudd i antall igangsatte boligbyggeprosjekter, og det estimerte boligbehovet i Rogaland den neste 5 årene. BK Bygg tror et velprøvd boligkonsept og en effektiv byggeprosess vil gi en klar konkurransefordel når de nå velger ABChus som sin leverandør i Stavangerområdet.

– ABChus har et unikt og sterkt konsept, som gjør at vi kan levere nøkkelferdige hus og hytter med svært høy standard, til en gunstig pris og på svært kort tid. Dette gjør også at vi som selskap får et bredere tilbud, og blir en mer komplett boligleverandør, sier daglig leder BK Bygg, Helge Harbo.

Vil bidra til lokal verdiskaping

Som ABChus forhandler er BK Bygg ansvarlig for å ferdigstille boligen eller hytten etter kundens ønsker og i henhold til ABChus høye standard. Dette inkluderer å engasjere og prosjektstyre lokale underleverandører som maskinentreprenører, elektrikere og rørleggere.

– Vi er opptatt av lokalt næringsliv og av å benytte lokale underleverandører så ofte det lar seg gjøre. Derfor har vi sterk tro på at avtalen ikke bare vil være bra for oss og ABChus, men at vi også kan bidra til økt verdiskapning i hele den lokale verdikjeden, sier Harbo.

Lokal etterspørsel

ABChus sine egne beregninger viser at markedet i Rogaland har et uutnyttet potensial, og tror på rask vekst i samarbeid med BK Bygg. På sikt anslås det at det vil kunne bygges rundt 5-6 boliger og hytter årlig. Etter hvert er målet ytterligere vekst.

– Vi har allerede mange henvendelser fra boligsøkende kunder i Stavangerområdet og på Nord-Jæren. Samarbeidet med BK Bygg vil gjøre det mulig å utløse potensialet i markedet. Beregningene som ligger til grunn for avtalen er nøkterne, og vi har tro på at vi sammen kan ta betydelige markedsandeler i regionen, sier forhandlersjef i ABChus, Magnar Sandersen.

Velprøvd konsept

ABChus tilbyr til sammen 36 ulike husmodeller og to hytteserier til faste priser, med alt kundene trenger inkludert. Standardisering bidrar til at boligene kan bygges raskt, og i praksis at et hus kan være innflyttingsklart i løpet av 4-6 måneder. Konseptet og standardiseringen er også viktig får å kunne levere høy kvalitet til lav pris. For kundene betyr det høy valgfrihet og trygghet.

– BK Bygg får tilgang til et velprøvd og solid konsept, og vi har tro på at det raskt vil gi dem konkurransefordeler. Men først og fremst vil det gi kundene i regionen et langt bedre boligtilbud, sier Sandersen.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring