Norsk Betongdag 2020

Norsk Betongdag 2020 er den 49. i rekken! Denne gang møtes vi på Clarion Hotel Oslo i umiddelbar nærhet til det nye Munchmuseet, operaen og nye Deichmanske bibliotek. Det tilbys også digital deltakelse. Sjekk programmet og meld deg på i dag!

Dette er betongbransjens årlige møteplass der du får faglig oppdatering og har mulighet til å knytte kontakt med andre innen din bransje. Norsk Betongdag er betongkonferansen som samler hele bransjen og konferansen du ikke vil gå glipp av!

Årets program er innholdsrikt og inneholder mange godbiter. På grunn av koronasituasjonen tilbys både fysisk og digital deltakelse på konferansen. Endringer som følge av forverret smittesituasjon og nye retningslinjer fra myndighetene kan forekomme og vi tar forbehold om at Norsk Betongdag 2020 på kort varsel kan måtte gjøres om til heldigital konferanse.

Konferansen starter onsdag morgen med fellessesjoner og de som er fysisk tilstede samles til middag samme kveld. Torsdag starter dagen med foredrag og paneldebatt og avsluttes med ekskursjon etter lunsj. Årets ekskursjon er kortreist. Vi besøker nye Deichmanske Bibliotek i Bjørvika og ser på vellykket rissforebygging ved bruk av fiber i Bispevika.

Nytt av året er at Betongtavleutdelingen arrangeres rett i tilknytning til Norsk Betongdag torsdag ettermiddag. Det er egen påmelding til dette arrangementet.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidensbygg