Nordnorsk bygg- og anleggsmesse 2022

⬤ Sted: Mandelasletta, Tromsø
⬤ Arrangør: Nordnorske Entreprenørers Service Organisasjon SA
⬤ Dato: 10.06.202212.06.2022

Nord-Norges tøffeste Bygg- og Anleggsmesse arrangeres hvert 3. år i Tromsø på Tromsøysundvegen 67, 9020 Tromsdalen. Forrige messe i 2019 var det rundt 9.400 stk besøkende, og arrangørene rigger for og forventer over 10 tusen besøkende i år.

Messen er det største messe-arrangementet i nord, med areal som tilsvarer ca 4 fotballbaner hvor det også settes opp den største teltriggen for å huse både kafetelt, serveringstelt og de som trenger litt mer inne fasiliteter.
Det er 120 små stand inne i 2 store oppvarmede telt, 164 store stand som er ute på plassen,  men hvor det også settes opp mindre telt. I tillegg til disse er det 5 prøveområder og 2 store konkurranseområder.

Fredag har vi i tillegg til åpning av messen rekruteringsdag hvor det busses inn ca 500 ungdom fra hele Troms. Disse får treffe bransjen, lunsj og ikke minst se på lærlingene som har valgt denne bransjen og er i konkurranse om å bli Nord-Norsk mester i byggfag og anleggsfaget.

I hele helgen er det fullt av ivrige stander, det popper opp «solgt» plakater og det skrives kontrakter for milliarder. Det er tenkt på alle fra 1 år til 99 år, hvor de minste kan komme å besøke egen entreprenørbarnehage med gravere og maskiner.
Når messen stenger på søndag kl 1600, skal alle være sliten, men veldig fornøyd.

Meld på